Polski English
Strona główna O darmilk Produkty Kontakt  

 

Permeat serwatki

Mleko odtłuszczone w proszku

Mleko pełne w proszku

Serwatka słodka w proszku

Serwatka kwaśna w proszku

Laktoza

Masło w blokach

Ser

Inne produkty pochodzenia mlecznego

 

 

 

Serwatka słodka w proszku

Serwatkę słodką w proszku stosuje się głównie do produkcji lodów, jogurtów, czekolady, pieczywa, serów przetworzonych oraz wielu innych.

Serwatka słodka w proszku dostepna jest w workach 25kg oraz w różnych rozmiarów Big-Bagach.

Właściwości fizykochemiczne

Białko
min 11%
Woda
max. 4%
Tłuszcz
max 1.5%
pH
min. 6.0
Laktoza
min 72%
Cząstki przypalone
A,B
Antybiotyki
nieobecne

Właściwości mikrobiologiczne

Ogólna ilość drobnoustrojów
max. 50 000/g
Salmonella nieobecne/25g
Enterobacteriaceae
<10/g
Listeria monocytogenes
nieobecne/25g
Drożdże i pleśnie
<100