Polski English
Strona główna O darmilk Produkty Kontakt  

 

Permeat serwatki

Mleko odtłuszczone w proszku

Mleko pełne w proszku

Serwatka słodka w proszku

Serwatka kwaśna w proszku

Laktoza

Masło w blokach

Ser

Inne produkty pochodzenia mlecznego

 

 

 

Laktoza

Laktoza Mesh 100 i 200

Laktoza (cukier mlekowy) otrzymywana jest z serwatki podczas produkcji sera. Stosowana w przemyśle spożywczym, farmaceutycznym i paszowym.

Dostępna w workach 25kg oraz w Big Bagach.

Właściwości fizykochemiczne

Wygląd
proszek
Kolor Biały do żółtego
Smak
Typowy, lekko słodki
Sucha masa
min 98%
Rozmiar cząstek
W zależności od jakości i rozmiaru
pH 5-7

Właściwości mikrobiologiczne

Ogólna ilość drobnoustrojów
< 30.000/g
Drożdze i pleśnie
< 50 /g
Salmonella
nieobecna /25g